The Mission:

Dansklubb för folk som gillar att dansa och spela polskor, schottis, hambo, polkor, polketter och annat som piggar upp humöret!

Dansklubben är skapad för de som vill dansa jämställt och skapa en mindre nationalfixerad tolkning av nordisk folkmusik. Alla bjuder upp, en dansar med dem en vill, och är alltid fri att tacka nej.

tisdag 20 september 2011

Fredagsdans - sista kvällen i månaden kl 20 - 23


Vi inleder hösten med ༻༻dans och spel ♥ fredagen den 30e september kl 20 - 23 på Folkkulturcentrum, precis vid Ropstens södra rulltrappeuppgång. Ett stort och härligt dansgolv med högt i tak ☆ väntar på dej!

Tycker du det är roligt att spela eller känner du någon som gör det? Maila till schysstafolkdansklubben@gmail.com. Det är en halvtimmespass spellista. Alla musiker delar på halvan av inträdet som inte går till hyra. Entré: 80 kr. Gratis för musiker!

Café finns med vegetarisk, mat, paj,soppa, sallad, kaffebröd, kakor, läsk, öl vin. Öppet 12- 22. Något vegant kan ordnas.

Åk till Ropsten, 8 min från t-centralen och gå upp södra uppgången, Hjorthagen, o sen är vi där ovan rulltrappan!
http://kartor.eniro.se/m/IorWz

Ses på dansgolvet,

Kram,

Alexandra o Zam

schysstafolkdansklubben@gmail.com
Schyssta Folkdansklubben finns på facebook

ps. om du oxå tycker det är lite dyrt, så e det minimipris att ta på fredagar för att täcka lokalhyran på folkkulturcentrum o gå runt. O det har inte varit så lätt just det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar