The Mission:

Dansklubb för folk som gillar att dansa och spela polskor, schottis, hambo, polkor, polketter och annat som piggar upp humöret!

Dansklubben är skapad för de som vill dansa jämställt och skapa en mindre nationalfixerad tolkning av nordisk folkmusik. Alla bjuder upp, en dansar med dem en vill, och är alltid fri att tacka nej.

måndag 29 augusti 2011

Dans lör den 3e sept på Stora Skuggans Dansbana!!!

Vi avslutar sommaren med ༻༻utedans och spel ♥ lördagen den 3e september på Stora skuggans dansbana öster om universitetet kl 18 - 23.
Stora Skuggans dansbana ligger underskönt vid en sjö med en liten välvd bro och ett åttakantigt japanskt tak.

Tycker du det är roligt att spela eller känner du någon som gör det? Maila till schysstafolkdansklubben@gmail.com. Det är en halvtimmespass spellista. Alla musiker delar på det frivilliga inträdet, som är 40 kr.

Duo Fabula kommer någon gång mellan 19 och 20 och spelar till dans med sina flöjter!!! Nina Grigorjeva, nybliven förälder, och Jana Langenbruch gästade oss på premiären på Högkvarteret och hinner förbi igen innan Nina åker till Tyskland för att avsluta sin master i musik. Kolla in http://duofabula.com/ för mer inspiration!!!

Picknick!! - Gröna gräsmattor!! Ta med vänner och en matkorg! Kom gärna före 18 om ni vill spela och umgås.

Åk till Universitetet och eller ta buss 40 till universitetsvägen, som är lite närmare. Bussen går från odenplan eller från universitetet. Sen är det nån kilometers promenad på frescativägen/fiskartorpsvägen till Stora Skuggans väg. Där den går i ring på kartan, http://kartor.eniro.se/m/aZqjv, ligger en sjö och vid den vår dansbana.

Ses på dansgolvet,

Kram,

Alexandra o Zam

schysstafolkdansklubben finns på facebook
schysstafolkdansklubben@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar